Zagen met een dremel

      1 reactie op Zagen met een dremel

Heb mijzelf gisteren getrakteerd op de nieuwe Trio-Dremel. Daarmee kan je zagen/snijden, schuren en frezen. Leek mij een ideaal hulpmiddel om de vormen van een boemerang mooi en netjes uit het hout te halen, en daarna af te werken.

En ik moet zeggen, dat gaat best lekker. Het aansluiten van de stofzuiger met het meegeleverde hulpstuk is geen overbodige luxe, anders zie je echt heel weinig. Maar het zaagbitje is soort ronddraaiend boortje die het hout weg vreet. En dat scheelt veel splinteren als je het vergelijkt met de op en neer gaande beweging van de figuurzaag of decoupeerzaag.

1 gedachte over “Zagen met een dremel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.