Werpvideo met Lorenzo

      1 reactie op Werpvideo met Lorenzo

Weer een leuke avond boemerang geworpen met Lorenzo gisteren. Lekker weer er voor, weinig wind, geen zon in de ogen en niet te fris. Het was wel een kostbaar avondje. Twee boemerangs gebroken bij het landen, en bijna één kwijt geraakt in de boom. Gelukkig waren de twee gesneuvelden eigen creaties en dus makkelijk te vervangen. Zodra ik beter hout heb zal dat wel minder voorkomen, dit was nogal waaibomen hout.

Ook hebben we de grote boemerang geworpen, waarbij ik hem netjes terug voor mijn voeten wist te laten landen na een rondje om het hele grasveld. Blijft indrukwekkend. Lorenzo probeert hem in het filmpje ook te gooien, maar hij was toch wel erg zwaar.

Halverwege de avond kregen we nog een spontane bezoeker, een jongetje uit de buurt die het wel een spannend gezicht vond. Dus hem ook een boemerang uitgeleend en lekker mee laten werpen. Voor je het weet worden we nog een boemerangclub 🙂

1 gedachte over “Werpvideo met Lorenzo

 1. Annelotte

  Haha zo grappig.
  Tis lollig dat hij gwn zegt: ”Ik heb best wel een sterke arm” xD
  Maar leuk filmpje 🙂
  Ik heb zelf nog nooit aan boomerangen gedaan 😛

  x Annelotte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.