Bedankt bezoekers!

De website is nu ruim een maandje draaiend, en dan is het altijd even goed om te kijken of de website uberhaupt wel iemand bereikt, of dat ik zelf de hoofdbezoeker ben.

Zojuist eens even gekeken, en inmiddels zitten we op gemiddeld 5 bezoeken per dag, waarvan 2 van nieuwe bezoekers. Inmiddels is er bijna 800 keer een pagina bekeken.

Voor mij voldoende reden om te zien dat deze website wel wat kan worden. Toch belangrijk, want er gaat toch wat geld in zo’n site zitten. Maar als ik daarmee het boemerang werpen wat meer op de kaart kan krijgen in Nederland, dat meer mensen deze geweldige hobby en sport kunnen gaan delen, dan heb ik dat er graag voor over.

Waar ik nog op hoop is dat er meer werpende mensen zich gaan registreren op de site, dat we elkaar weten te vinden, ideeen kunnen uitwisselen en misschien in de toekomst zelfs wel een kleine competitie kunnen opstarten. In andere landen, zelfs bij onze buren in Belgie en Duitsland, zie je zelfs echte boemerang verenigingen. Ook dat zou mooi zijn. Maar dat is nog allemaal toekomst muziek, dat krijg je in een maand niet voor elkaar 🙂

Blijf dus vooral bezoeken en schrijf je in als je op de hoogte wilt blijven en mee wilt groeien met de site!

Met vriendelijke groeten,
Uw werpende webmaster,
Raymond Brettschneider

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.