Review: Star Boomerang


Vandaag hebben Laurens en ik de Star Boomerangs uitgeprobeerd, de mini en de Maxx. Met windkracht 2 bleek de Maxx buiten zeer goed te gooien zijn. Omdat hij een vrij kort bereik heeft, 8 meter, is er niet veel ruimte nodig om toch leuk te gooien. De boemerang is licht en makkelijk mee te nemen.


Het gooien is makkelijk, met maar heel weinig oefening kregen wij de boemerang al mooi terugkerend en was die zelfs de meeste keren goed te vangen. Een erg leuke ervaring! Zelf vondt ik het een erg prettige opwarmer voor ik met de grote boemerangs aan de slag ging, en tussendoor pakte ik ze er vaak even bij om nog een paar leuke snelle worpen te doen.

Helaas is het lichte, dunne, materiaal wel kwetsbaar. Eén van de vangsten werdt één van de Maxx boemerangs meteen fataal, de vleugel barstte er af toen deze niet goed plat tussen de handen kwam bij de vangst. Een klein minpuntje, en die heb ik verderop bij de waardering op de duurzaamheid mee genomen.


Voor een leuk avond of middag gooien kan ik hem zeker aanbevelen. Niet duur in de aanschaf en makkelijk mee te nemen. Ik denk dat zeker kinderen hier veel plezier mee kunnen hebben omdat er niet veel kracht nodig is. Mooie bijkomstigheid is dat als de boemerang verkeerd gevangen wordt het ook niet een al te pijnlijke aanvaring met de vingers is.


De mini staat niet in het filmpje, maar is in een binnen ruimte zeker goed te gooien. Mijn woonkamer biedt bij een goede worp ‘net’ genoeg ruimte, maar dat zegt meer iets over mijn volle woonkamer. Hij is wel gevoelig voor wind, dus het is een echte binnen-boemerang. Leuk om iemand eens te verbazen.
Als laatste wil ik nog even kwijt dat het bestellen via de site ook snel en soepel werkte en de boemerangs werden snel geleverd in een nette verpakking.


Onze waardering

Gooibaarheid: 5/5

Duurzaamheid: 3/5

Prijs/kwaliteit: 4/5


Meer info: www.starboomerangs.com


1 gedachte over “Review: Star Boomerang

  1. Johan

    Wauw, geweldig, dankjewel. Goed verhaal en goede video. Erg leuk om dit terug te zien. En grote complimenten voor je site, Raymond!
    Met de vriendelijke groeten van het Star Boomerang Team.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.