Review: Aerobie Orbiter

Onlangs heb ik een Aerobie Orbiter aangeschaft. Voornamelijk omdat deze zowel voor links- als rechtshandigen geschikt zou zijn. En ik gooi samen met links- en rechtshandigen, dus dat leek mij een prachtige aanvulling.Het goed gooien bleek een grotere uitdaging dan de verpakking deed geloven. ´Komt altijd terug´ kwam helaas vaak op zelf ophalen neer.


Eerlijkheidshalve moet ik echter wel mee geven dat ik sinds de eerste pogingen nog eens wat youtube filmpjes ben gaan opzoeken om te zien hoe andere mensen dan gooien. En de filmpjes toonden aan dat het toch echt kan. Ik ben het dus nog een keer gaan proberen, de tips op de boemerang opgevolgd om de tips iets omhoog te buigen voor een hogere vlucht, en dat maakte een wereld van verschil. Veel van de worpen hielden nog steeds een goede wandeling in, maar er kwamen er nu ook een paar zo mooi terug dat ik die zo om een gestrekte arm heen kon laten landen. Wat een erg prettige manier van vangen is!


Het materiaal van de Aerobie Orbiter is ook erg prettig voor het vangen en maakt deze boemerang ook veilig(er) voor kinderen. Er is een relatief harde plastic kern, omgeven door een zacht rubberen profiel waar ook de vleugel vorm in zit. Door het zacht rubberen profiel is zelfs een slechte vangst niet al te pijnlijk. Plus, de fel gele kleur die ik heb is erg makkelijk terug te vinden.

Mijn waardering:

Gooibaarheid: 3/5

Duurzaamheid: 5/5

Prijs/Kwaliteit: 3/5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.