Zwaluw #2 – Bouwproject

Avondje aan het bouwen geweest aan een nieuwe proef van het zwaluw ontwerp. Deze keer meteen op de juiste dikte hout, 5 mm. Mijn eerste poging was ik eigenwijs want ik vond 5 mm er zo dun uit zien. Dus had ik 8,8 mm gekocht. Tja, dat was op zijn zachtst gezegd niet erg succesvol. Een klein proefje met deze in de achtertuin gaf al een veel mooiere vlucht. Hij eindigde alleen tegen de schutting, dus ik moet hem nog eens op het grote veld proberen.

En ik wou nu gewoon ook eens iets afmaken met leuke kleurtjes, dus ook die stappen doe ik nu vast. In het ergste geval moet ik nog een beetje tunen en dan zal ik iets weer netjes moeten af verfen.

Het eindresultaat:

Het eindresultaat - Zwaluw #2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.